Zoeken

Wie zijn wij ?


wie zijn wij?

In 1998 startte Duiksport Nederland als importeur van de "Aquadisc" 
Sindsdien is Duiksport Nederland een snelgroeiend bedrijf en niet meer weg te denken uit de Benelux. 
''Reliefband WebWinkel'' is bedoeld om dit artikel te promoten want er heerst nog steeds een gevoel van "het zal wel niet waar zijn" maar interntionaal is de reliefband een succes . Om de vooroordelen weg te nemen bestaat er zelfs een mogelijkheid om zelf te testen!

Een ''gewone'' winkel hebben wij niet maar via onze dealers (zie www.duiksport.nl) kunt de reliefband gewoon bestellen.
 
Onze adresgegevens zijn: 
Duiksport Nederland 
Arnhemsweg 90 
3832 GK Leusden 
email : info@reliefband.nl 
Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi en Eemland 
onder nummer 10039632 
In de webwinkel proberen wij een zo groot mogelijke service te verlenen, zoals snelle levering en lage kosten voor verzending. Dit begint al duidelijk zijn vruchten af te werpen. 
Wij hebben inmiddels al veel vaste klanten die regelmatig terugkomen om een bestelling te plaatsen. 
Naar mijn mening is het voor veel mensen interessant om gebruik te maken van een online shop voor ons assortiment. Heel veel mensen in het land hebben geen duikshop in de direkte omgeving en moeten vaak vele kilometers reizen om hun materiaal te kunnen kopen. Voor deze groep is het internet een uitkomst. 
Probleem is vaak dat bezoekers van een online shop geen vertrouwen hebben in een juiste afwikkeling van hun bestelling. Veelal is men niet op de hoogte, dat sinds begin 2001 er wetgeving is gekomen, die de belangen van de consument regelt. Kijk voor méér informatie hierover op de link ''veilig kopen'' 
Uw gastheer, 
Frans van Seumeren