Zoeken

Wanneer te gebruiken !


Wanneer te gebruiken?
Wie gaat de ReliefBand dragen? 
 • Reislustige mensen
  ReliefBand® is een perfecte oplossing voor iedereen die lijdt aan wagen, lucht en zeeziekte . Dus eigenlijk voor iedere vorm van bewegingziekte. 
 • Aanstaande moeder
  De ReliefBand is zo veilig dat je deze ook kunt dragen tijdens de zwagerschap met bv ochtend misselijkheid! Raadpleeg wel uw arts als u denkt dat dit een oplossing voor u is bij het onderdrukken van de ochtend misselijkheid! Misselijk en overgeven kan gedurende de zwangerschap heel heftig zijn dus vraag uw arts in hoeverre de ReliefBand u kan helpen! Er is een aangepaste versie van de ReliefBand! 
 • Op dokters voorschrift
  Er is zijn ook goede resultaten met de ReliefBand na een operatie en bij mensen die een chemotherapie ondergaan! Als u denkt dat de ReliefBand u kan helpen raadpleeg eerst uw behandelend arts
Wanneer gaat u de ReliefBand dragen?
 • Altijd en overal
  Ideaal is dat de ReliefBand al om is voordat de symptomen er zijn! Bv als u weet dat u last heeft van wagenziekte doe de ReliefBand dan om voor u in de auto gaat zitten! Natuurlijk is het ook wel eens moeilijk te voorspellen wanneer u er last van misselijkheid krijgt maar als u de ReliefBand dan alsnog omdoet werkt deze direct en geeft u dus weer de controle terug over uw maag! 
Hoelang moet ik de ReliefBand dragen?
 • Zolang als nodig is
  De ReliefBand moet gedragen worden zoland de problemen aanhouden , als u de ReliefBand te snel afdoet komen de symptomen alsnog terug maar als u deze daarna weer omdoet verdwijnen de symptomen ook weer direct. Als de batterijen na 150 uur op zijn moet u deze vervangen voor nieuwe batterijen en hij kan er weer 150 uur tegenaan !! 

04A-135-B028-1

DISCLAIMER
The health information contained herein is provided for informational purposes only and is not intended to replace a discussion with a healthcare provider. All decisions regarding patient care must be made with a healthcare provider and consider the unique characteristics of each patient.

The information contained in reliefband.com is intended for use only by United States residents. Countries outside of the United States may have regulatory requirements, data measurements, or medical practices that may differ from those in the United States. Therefore, this information may not be appropriate for use outside the United States.

Legal Notices/Privacy Policy. Copyright 1996 - 2007 Neurowave Medical.
Chicago, Illinois, U.S.A.