Zoeken

hoe te gebruiken !


Hoe te gebruiken?
Snel en Simpel 
Wanneer je denkt dat je bewegingsziek gaat worden zijn hier de 3 stappen van de ReliefBand:
  1. Vind het contactpunt op uw pols.
    Het contactpunt van de ReliefBand® is op de binnenkant van de pols (links of rechts) ongeveer 2 cm van het buigende gedeelte ongeveer in het midden! 
  2. Smeer er de contact-gel op.
    Maak het gedeelte van de pols schoon en droog en smeer er een druppel (ter grote van een erwt )contact-gel op en wrijf dit gelijkmatig uit! 
  3. Plaats de ReliefBand en activeer hem.
    Plaat de ReliefBand en activeer deze , als je geen tinteling voelt in je twee middelste vingers , druk dan om de stand te verhogen net zolang totdat u de tinteling voelt! 
Als je denkt dat de ReliefBand niet meer actief moet zijn druk dan voor 5 seconden in het midden van de ReliefBand om deze stop te zetten!. 

04A-135-B028-1

DISCLAIMER
The health information contained herein is provided for informational purposes only and is not intended to replace a discussion with a healthcare provider. All decisions regarding patient care must be made with a healthcare provider and consider the unique characteristics of each patient.

The information contained in reliefband.com is intended for use only by United States residents. Countries outside of the United States may have regulatory requirements, data measurements, or medical practices that may differ from those in the United States. Therefore, this information may not be appropriate for use outside the United States.

Legal Notices/Privacy Policy. Copyright 1996 - 2007 Neurowave Medical.
Chicago, Illinois, U.S.A.